بلوک سیمانی

بلوک سیمانی و مزایا و معایب آن چیست ؟

بلوک سیمانی یا بلوک سنتی از اصلی‌ ترین و قدیمی ترین بلوک ها در صنعت ساخت و ساز محسوب می‌شوند. این بلوک ها در اندازه و ابعاد مختلف و کاربردهای متنوعی موجود هستند. مهندسین ساختمان با توجه به نقشه ساختمان و این که آن ساختمان در کدام منطقه و در چه شرایط آب و هوایی قرار گرفته نسبت به انتخاب بهترین بلوک اقدام می‌ کنند. در این مقاله به طور کامل در مورد ابعاد بلوک سیمانی و مزایا و معایب این بلوک ها و هر آنچه مربوط به این بلوک های ساختمانی می شود را توضیح می دهیم. پیش از خواندن این محتوا، شما را به تماشای این ویدیو بلوک سیمانی دعوت می کنیم.

انواع بلوک سیمانی

بلوک های ساختمان با توجه به جرم آن ها در سه نوع بلوک سبک، سنگین و نیمه سبک تقسیم بندی می شود.

بلوک سیمانی سبک

بلوک سبک یا بلوک پوکه‌ ای از ریزدانه‌ پوکه‌ معدنی و صنعتی ساخته می‌ شود که در حین تولید به واسطه‌ واکنش‌ های شیمیایی، حباب‌ هایی در ساختار آن پدید می‌ آید که آن را سبک‌ وزن می کند. چگالی این نوع بلوک از دو بلوک دیگر پایین تر است و کمتر از 1700 کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. از بلوک‌ AAC  در سقف‌ های تیرچه بلوک استفاده می شود.

بلوک سیمانی ساختمان سازی
بلوک سیمانی سبک

با وجود کاهش وزن در بلوک‌ های سبک، مقاومت در این نوع بلوک‌ ها تا حدی قابل قبول است. بهترین بلوک ها، بلوک سیپورکس ، بلوک هبلکس (بلوک سبک اتوکلاو شده AAC) است که دارای مزایای فوق العاده ای می باشد. انواع این بلوک‌ سبک شامل:

 
نوع بلوک سیمانی چگالی بلوک
بلوک سیمانی رده یک ۵۰۰-۷۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب
بلوک سیمانی رده دو ۷۰۰-۱۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب
بلوک سیمانی رده سه ۱۰۰۰-۱۷۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب
بلوک سیمانی رده چهار ۱۷۰۰-۲۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب

بلوک سیمانی نیمه‌ سبک

در حالت کلی بلوک های نیمه سبک جزو بلوک های سبک قرار می گیرند که برخی این نوع بلوک را به طور جداگانه تقسیم بندی می کنند. چگالی این نوع بلوک بین 1700 تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب می باشد.

بلوک سیمانی سنگین

چگالی این نوع بلوک بالای 2000 کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. در این بلوک، سوراخ‌ هایی وجود دارد که با شن و ماسه، پر می‌ شوند و به همین دلیل وزن سنگینی نسبت به بقیه بلوک ها دارند. این بلوک‌ های سنگین ابعاد بزرگ تری نسبت به سایر انواع بلوک‌ ها دارند. همچنین ضخامت بیشتری نسبت به انواع دیگر بلوک ها دارا می باشند.

پیشنهاد سیپورکس: خواندن مقاله بلوک سیمانی لیک

انواع بلوک سیمانی از لحاظ ظاهر

اگر بخواهیم بلوک‌ های سیمانی را از نظر ظاهر تقسیم بندی کنیم، شامل موارد زیر هستند:

  • بلوک های تو خالی باربر
  • بلوک های تو خالی غیر باربر
  • بلوک های توپر
  • آجر بتنی

پیشنهاد سیپورکس: نقش بلوک سیمانی در سقف تیرچه بلوک

بلوک سیمانی
انواع بلوک سیمانی

انواع بلوک سیمانی از نظر کاربرد

بلوک های سبک سیمانی از لحاظ محل مصرف، به انواع بلوک‌ های زیر تقسیم بندی می شوند:

  • بلوک های دیواری توکار
  • بلوک های نمادار
  • بلوک های تیغه‌ ای
  • بلوک های ستونی
  • بلوک های سقفی

در تقسیم‌ بندی‌ های دیگر بلوک‌ های مخصوص دودکش، جدول خیابان‌ها و پیاده‌ رو ها و … نیز وجود دارد.

ابعاد بلوک سیمانی

سایز بلوک سیمانی یاطول و عرض بلوک سیمانی مانند سایر بلوک های ساختمانی متفاوت است. استاندارد بلوک سیمانی و مصالح ساختمانی ایران به شماره ISIRI 70-1 بیان می کند که سایز بلوک‌ سیمانی توخالی دیواری باید در اندازه‌ هایی که در جدول زیر نوشته شده، ساخته شوند. در این استاندارد آمده است که جمع طول قطعات توپر باید بیش از کل طول در همان جهت باشد و سطح بخش‌ های پر بیش از 50 درصد سطح کل بلوک در جهت عمود بر بار وارده را در بر گیرد. در این استاندارد ضخامت حداقل جداره‌ ها و پوسته خارجی بلوک‌ ها برای بلوک‌ های کوچک 3 سانتی متر و برای بلوک‌ های متوسط و بزرگ 4 سانتی متر تعیین شده است.در ادامه به طور کلی به ابعاد بلوک سیمانی اشاره شده است. لازم به ذکر است که شرکت سازه سبک آرسام، این نوع بلوک را ارائه نمی دهد و فقط بلوک سبک aac یا اتوکلاو شده برای فروش دارد و این مقاله صرفا برای آگاهی به مشتریان عزیزی است که از ما این سوالات را می پرسند.

 

اندازه بلوک سیمانی

ردیف اندازه بلوک سیمانی تعداد جداره وزن کاربرد
1 بلوک سیمانی 7*20*40 دو جداره  4kg تیغه سرویس ها و انباری ها
2 بلوک سیمانی 10*20*40 دو جداره 5kg تیغه داخلی ساختمان
3 بلوک سیمانی 15*20*40 دو جداره 6kg دیوار پیرامونی
4 بلوک سیمانی 15*20*50 دو جداره 7kg دیوار پیرامونی
5 بلوک سیمانی  20*20*40 دو جداره 6kg دیوار پشت بام و پیرامونی و پارکینگ
6 بلوک سیمانی 10*20*40 سه جداره 7kg دیوار پیرامونی و دور آسانسور
7 بلوک سیمانی 15*20*40 سه جداره 8kg دیوار پیرامونی و دور آسانسور
۸ بلوک سیمانی  20*20*40 سه جداره 9kg دیوار پیرامونی و دور آسانسور

حتما بخوانید: اتوکلاو چیست؟

کاربرد بلوک سیمانی

بلوک‌ سیمانی یکی از مهم‌ترین مصالح ساختمانی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود مانند عایق بودن در برابر حرارت و صدا، در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی استفاده می‌شود. این بلوک‌ها در انواع مختلف، از جمله بلوک سبک و سنگین تولید می‌شوند که هر یک ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. به دلیل مقاومت این بلوک‌ در برابر فشار و ضربه، از آن‌ها در بخش‌های مختلف ساختمان‌سازی از جمله دیوارچینی، تیغه‌کشی و جداسازی فضاها استفاده می‌شود.

  • جداسازی داخل ساختمان

این بلوک‌ به دلیل مقاومت و عایق‌بندی، یکی از گزینه های مناسب برای جداسازی بخش‌های مختلف داخل ساختمان هستند. بلوک‌ سنگین به خصوص در مکان‌هایی که نیاز به عایق حرارتی قوی است، کاربرد دارد. این بلوک‌ها همچنین از نفوذ صدا جلوگیری می‌کنند و مناسب استفاده در فضاهایی همچون سالن‌ها و ادارات بزرگ هستند.

  • تیغه چینی ساختمان و برج ها

یکی از کاربردهای اصلی بلوک‌ سیمانی سبک در پروژه‌های ساخت برج‌ها و ساختمان‌های بلند، تیغه‌چینی است. به دلیل سبک بودن این بلوک‌ها، بار کلی ساختمان کاهش می‌یابد و امکان ساخت سازه‌های مرتفع‌تر فراهم می‌شود؛ علاوه بر این، بلوک‌ سبک با عایق حرارتی و صوتی خود، به بهینه‌سازی مصرف انرژی کمک می‌کنند.

بررسی کاربرد بلوک سیمانی
کاربرد بلوک سیمانی
  • اجرای دیوار استخر

بلوک‌ سنگین به دلیل استحکام بالای خود، برای ساخت دیوارهای استخر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این بلوک‌ها علاوه بر اینکه می‌توانند فشار آب را به خوبی تحمل کنند، به جلوگیری از نشت آب نیز کمک می‌کنند.

  • ایجاد طرح‌های خلاقانه

از این بلوک‌ها می‌توان برای ایجاد طرح‌های خلاقانه در ساختمان‌سازی استفاده کرد. طراحی باغ‌های عمودی یا نماهای خاص با استفاده از این بلوک‌ها یکی از روش‌هایی است که در معماری مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • تفکیک زمین

در پروژه‌های محوطه‌سازی و تفکیک زمین، این بلوک‌ به عنوان دیوارهای جداکننده استفاده می‌شوند. این بلوک‌ها به دلیل استحکام و قابلیت اجرای سریع، در بسیاری از پروژه‌های صنعتی و ساختمانی کاربرد دارند.

اجرای بلوک سیمانی ساختمانی
اجرای بلوک سیمانی

وزن بلوک سیمانی

ممکن است برای شما این سوال پیش آمده باشد که وزن بلوک سیمانی چقدر است؟

جواب این سوال بستگی به ابعاد و اندازه بلوک سیمانی دارد، وزن بلوک بستگی به عوامل مختلفی مانند متریال به کار رفته در ساخت بلوک دارد.

وزن بلوک سیمانی یکی از عوامل تعیین کننده در تعیین قیمت بلوک نیز میباشد. در مجموع می توان گفت در بازار بلوک سیمانی، وزن بلوک سیمانی میتواند از 4 الی 20 کیلوگرم باشد و همانطور که اشاره کردیم وزن بلوک به عوامل مختلفی بستگی دارد که متغیر است.

مقایسه بلوک سیمانی با بلوک سبک هبلکس سیپورکس

خیلی از افراد در مورد فرق بلوک سیمانی با بلوک سبک می پرسند که برای پاسخگویی به این سوال شرکت سازه سبک آرسام یک ویدیو آماده کرده است که در این ویدیو به مقایسه بلوک هبلکس یا سیپورکس و بلوک های سیمانی از نظر وزن پرداخته شده است. بهتر است بدانید که 80 درصد از حجم بلوک های سبک را حباب هوا تشکیل می دهد که همین امر موجب وزن سبک آن می شود. علی رغم ابعاد بزرگتر بلوک سبک نسبت به سیمانی، وزن آن 2 کیلوگرم سبکتر است. وجود هوا در ساختار این بلوک علاوه بر کاهش وزن موجب مزایای زیادی است که در انتها به آن اشاره می کنیم.

بهتر است بدانید استفاده از بلوک هبلکس به جای بلوک سیمانی گرینه بسیار خوبی برای ساخت و ساز می باشد.
در جدول زیر به طور خلاصه یک مقایسه کلی در رابطه با این دو بلوک ساختمانی آورده شده است و برای افرادی که در رابطه با ابعاد بلوک سیمانی و قیمت آن سوال داشتند، مفید است.

جایگزین بلوک سیمانی

در جدول زیر می توانید شاهد مقایسه و فرق بلوک سیمانی با سبک را مشاهده نمایید و نسبت به کیفیت و بودجه موردنظر بلوک ساختمانی خود را برای ساخت و ساز تعیین نمایید.

 
ویژگی بلوک بلوک سیمانی بلوک سبک سیپورکس (هبلکس)
اجزا سیمان، آب و سبک دانه ها هوا، سیلیس، سیمان، آهک، گچ و پودر آلومینیوم
ابعاد بلوک

۲۰*۲۰*۴۰

۲۰*۳۰*۴۰

۲۰*۱۰*۴۰

۲۰*۸*۴۰

۲۰*۱۵*۴۰

۲۰*۲۰*۶۰

۸*۲۵*۶۰

۱۰*۲۵*۶۰

۱۵*۲۵*۶۰

۲۵*۲۵*۶۰

مزایا بلوک در دسترس بودن

اجرای ساده

وزن سبک- کاهش بار مرده ساختمان- عایق حریق- عایق صوت- کاهش هزینه ها- سرعت اجرا بالا-حمل آسان- مقاومت بالا در برابر رطوبت و  زلزله و …
معایب بلوک وزن بالا – پرتی مصالح زیاد- ملات سنگین و هزینه بر- حمل سخت صنعتی سازی ساختمان با سابقه 100 ساله در اروپا معروف ترین تولیدکنندگان xella.de – ytong.de – اجرا براساس نقشه های مهندسی
قیمت بلوک زیاد هزینه نهایی مقرون به صرفه

بخوانید: قیمت بلوک سبک تهران و خرید بلوک هبلکس

اجرای بلوک سیمانی

اجرای بلوک‌ سیمانی در پروژه‌های ساختمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. اجرای بلوک‌ سیمانی به دلیل وزن کمتر، سرعت بیشتر در اجرا و کاهش مصرف ملات، باعث کاهش هزینه‌های کلی پروژه می‌شود؛ همچنین اجرای بلوک‌ سیمانی با دقت بالا و رعایت استانداردهای ساختمانی، به افزایش استحکام و طول عمر سازه کمک می‌کند.

اجرای بلوک سیمانی

  • عمل‌ آوری با آب

در این روش آبپاشی منظم و بااحتیاط انجام می‌شود. بلوک از صدمات ممکن و احتمالی نور و باد و باران در امان نگاه داشته می‌شود. این روش حدود یک هفته زمان می‌برد.

  • عمل‌ آوری با گرما

در این روش بلوک‌ها در مقابل بادبزن‌ های برقی قرار می‌ گیرند. لازم است از رویارویی با جریان هوای آزاد محافظت شوند. همچنین باید مراقبت شود، رطوبت موجود در بلوک‌ها از بین نرود.

  • عمل آوری با بخار آب

این روش که سریع‌ ترین روش عمل آوردن بلوک سیمان محسوب می‌شود، قرار دادن بلوک در محیطی خاص و در معرض بخار آب است. این تنها روشی است که نیازمند انتقال مصالح به اتاقی با تجهیزات خاص و شرایط معین استاندارد است. در این اتاق، کاهش و افزایش دما به آرامی صورت می‌گیرد و از کاهش رطوبت این بلوک جلوگیری به عمل می‌ آید. عمل‌ آوری این پروسه‌ یک روز زمان می‌برد. امیدواریم با خواندن این مطلب با مزایا و معایب آن و هر آنچه که در مورد این بلوک نیاز است را دانسته باشید و نظراتتان را با ما در میان بگذارید.

بیشتر بدانید: مقایسه بلوک سیمانی با بلوک سبک سیپورکس

در فیلم زیر به مقایسه اجرای بلوک سیمانی و بلوک سبک پرداخته ایم و به طور کامل جایگزین بلوک سیمانی و تفاوت اجرای آن با بلوک سبک را مشاهده خواهید کرد.

مزایا و معایب بلوک سیمانی

بلوک های سنتی مانند سایر بلوک ها دارای یک سری خصوصیات و ویژگی هایی است که در واقع هر یک دارای مزایا و معایبی هستند. در ادامه با اصلی ترین این موارد آشنا می شویم.

بیشتر بدانید: روش های سبک سازی ساختمان

مزایای بلوک سیمانی

از مزایای بلوک های سبک سیمانی در ساختمان‌ سازی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در دسترس بودن
  • اجرای ساده
  • عایق بودن (ولی نسبت به بلوک های سبک هبلکس و سیپورکس از مقاومت کمتری برخوردار هستند.)
  • دارای ابعاد مختلف
  • مقاوم در برابر حرارت (البته باز هم این مقاومت کمتر از مقاومت بلوک های سبک است.)
بلوک سیمانی
مزایا و معایب بلوک سیمانی

معایب بلوک سیمانی

از معایب بلوک‌ های سیمانی (معایب ساخت خانه با بلوک سیمانی) می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوام کم در مقابل رطوبت
  • ضایعات زیاد در زمان حمل و نقل و ساخت دیوارها یا سقف‌ ها
  • استحکام کم در ارتفاع بالای 3 متر

به جرات میتوان گفت معایب ساخت خانه با بلوک سیمانی بسیار کم میباشد و این بلوک مزایای بیشتری دارد.

جالب است بخوانید: بلوک هبلکس چیست ؟

ترکیبات یا مواد تشکیل دهنده بلوک های سیمانی چیست؟

سیمان چیست؟ ترکیبات بلوک سیمانی سبک از چه چیزی می باشد؟ عمدتا از سیمان پرتلند (Portland Cement)، ترکیب شن و ماسه (Sand and Gravel) و آب (Water) تولید می‌ شود. این مواد به میزان معینی با یکدیگر ترکیب می‌شوند و گاهی افزودنی‌ های دیگری به آن ها نیز اضافه می‌ گردد. در مرحله‌ آخر تولید بلوک‌ ها باید به عمل‌ آوری و محافظت از بلوک (محافظت در برابر تابش، گرما، سرما، باد و بارندگی) توجه نمود.

مواد تشکیل دهنده بلوک سیمانی
مواد تشکیل دهنده بلوک سبک سیمانی

نکات مهم در استفاده و اجرای بلوک‌ های سیمانی

  • به منظور حفظ چسبندگی بلوک‌ ها، باید مداوم در حین کار خیسانده شوند و رطوبت آن ها حفظ گردد.
  • بلوک‌ های مورد استفاده باید هم‌عرض هم و هم‌عرض با دیوار چیده شوند.
  • بلوک‌ چینی از ابتدا و انتهای دیوار شروع شده و به وسط دیوار می‌رسد.
  • برای مقاومت بیشتر این بلوک از روش مسلح کردن استفاده می‌ کنند. به این شکل که میلگردهای فلزی را داخل سوراخ‌ های بلوک جای می‌دهند.

حتما بخوانید: برش بلوک سبک با اره برقی سیپورکس

مزایا و معایب بلوک سیمانی
بررسی مزایا و معایب بلوک سیمانی

استاندارد بلوک سیمانی

برای استفاده از این بلوک‌ها در پروژه‌های ساختمانی، رعایت استانداردهای تعیین‌شده اهمیت ویژه‌ای دارد. استانداردهای ملی و بین‌المللی برای بلوک‌های سیمانی وجود دارند که شامل پارامترهایی مانند وزن، مقاومت فشاری، جذب آب، ابعاد و خواص عایق‌بندی می‌باشند.

رعایت این استانداردها نه‌تنها ایمنی و دوام سازه را تضمین می‌کند بلکه از مشکلات اجرایی و خرابی‌های زودهنگام نیز جلوگیری می‌کند. استانداردهای ملی ایران (ISIRI 70 و ISIRI 2909) و استانداردهای بین‌المللی مانند ASTM C90 برای بلوک‌های سیمانی توپر و توخالی تعریف شده‌اند.

بر اساس این استانداردها، این بلوک‌ها باید دارای حداقل مقاومت فشاری ۷.۵ مگاپاسکال باشد تا بتواند در سازه‌های باربر به کار رود؛ همچنین، حداکثر میزان جذب آب بلوک‌های سیمانی نباید از ۱۵ درصد تجاوز کند. رعایت این اصول و استفاده از بلوک‌های سیمانی استاندارد، در کاهش هزینه‌های نگهداری و افزایش طول عمر سازه تاثیرگذار است.

تولید بلوک سیمانی

فرایند تولید بلوک سیمانی یکی از بخش‌های کلیدی در کیفیت نهایی محصول است. برای تولید بلوک‌های سیمانی از ترکیب سیمان، ماسه، آب و افزودنی‌های مختلف استفاده می‌شود. هر کدام از این مواد تاثیر مستقیمی بر خواص فیزیکی و مکانیکی در تولید بلوک سیمانی دارند. همچنین کیفیت تولید بلوک سیمانی و نوع فناوری‌های استفاده شده می‌تواند بر وزن، مقاومت و ویژگی‌های عایق‌بندی بلوک تاثیرگذار باشد.

حمل و نقل بلوک سیمانی

حمل بلوک‌ سیمانی یکی از عوامل موثر بر کیفیت نهایی محصول است. بلوک‌ها باید با دقت بسته‌بندی و حمل شوند تا از آسیب‌های احتمالی مانند ترک‌خوردگی و شکستگی جلوگیری شود؛ علاوه بر این، نحوه انبارش بلوک‌های سیمانی نیز باید به گونه‌ای باشد که از نفوذ رطوبت و آسیب‌های محیطی محافظت شود.

حمل و نقل بلوک سیمانی
حمل بلوک سیمانی با لیفتراک

برندهای بلوک سیمانی

در بازار بلوک‌های سیمانی، چندین برند معتبر فعالیت می‌کنند که هر کدام محصولات با ویژگی‌های خاص و کیفیت‌های متفاوتی ارائه می‌دهند. انتخاب برند مناسب می‌تواند تاثیر مستقیمی بر کیفیت نهایی پروژه داشته باشد. در این بخش به معرفی برخی از برندهای برتر در زمینه تولید بلوک‌های سیمانی پرداخته‌ایم.

  • کارا بلوک
  • پرکا بلوک
  • بلوک هبلکس
  • بلوک لیپر
  • بلوک ویما
  • بلوک مانا
  • و …

خرید بلوک سیمانی

در خرید بلوک سیمانی باید به عوامل متعددی مانند نوع پروژه، نوع بلوک (سنگین، سبک، توپر یا توخالی)، طول و عرض بلوک سیمانی، ارتفاع بلوک سیمانی، مقاومت فشاری، قابلیت عایق‌بندی حرارتی و صوتی و استاندارد بودن بلوک توجه داشت. یکی از مهم‌ترین نکات در خرید بلوک سیمانی، قابلیت عایق‌بندی و مقاومت در برابر ضربه و فشار است؛ همچنین بسته به نوع سازه و شرایط محیطی، باید نوع بلوک انتخاب شود.
پیش از خرید بلوک سیمانی، توجه به ابعاد بلوک، وزن و میزان جذب آب نیز بسیار اهمیت دارد. بلوک‌های سنگین بیشتر در سازه‌های باربر و دیوارهای خارجی ساختمان‌ها کاربرد دارند، در حالی که بلوک‌های سبک برای دیوارهای داخلی و تیغه‌کشی استفاده می‌شوند.

خرید بلوک سیمانی
قیمت بلوک سیمانی

قیمت بلوک سیمانی

قیمت بلوک سیمانی cement block مانند قیمت بلوک سبک یکی از سوالاتی است که اکثر خریداران حین خرید می پرسند. در واقع باید بگوییم که قیمت به عوامل مختلفی از جمله ابعاد و سایز بلوک، تعداد جداره بلوک (بلوک سیمانی دو جداره، سه جداره و …) و ملات مرتبط با آن بستگی دارد. در حالت کلی قیمت این بلوک به تنهایی بدون ملات و هزینه های جانبی آن ارزان است. برای افرادی که تمایل دارند که فقط با کمترین هزینه ساخت و ساز پروژه خود را انجام دهند، گزینه مناسبی می باشد.خیلی از افراد گمان می کنند که قیمت بلوک سیمانی نسبت به بلوک سبک ارزان تر است ولی اگر کمی دقت کنند و تمام هزینه ها را محاسبه کنند، متوجه خواهند شد که هزینه نهایی ساخت با بلوک سبک سیپورکس یا هبلکس حتی کمتر از هزینه بلوک سنتی سیمانی می شود. زیرا هزینه های جانبی از جمله ملات ماسه سیمان، هزینه کارگران برای حمل بار و … با استفاده از بلوک های aac کاهش می یابد.

 
نوع بلوک ابعاد بلوک (cm) وزن بلوک (kg) قیمت بلوک (تومان)
بلوک 10سه خانه 40*20*10 5/5 12,200
بلوک 10سه جداره 40*20*10 6/5 14,200
بلوک 15 سه خانه 40*20*15 8 15,200
بلوک 15سه جداره 40*20*15 9 16,200
بلوک 15چهار جداره 40*20*15 11 20,200
بلوک 20سه جداره 40*20*20 13 20,200

بهتر است بدانید: ماشین مناسب برای حمل و نقل بلوک سبک

معایب چسب بلوک سیمانی

اکنون به بررسی معایب چسب بلوک سنتی خواهیم پرداخت، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

برای برخی این سوال پیش می آید که معایب چسب بلوک سیمانی چیست؟ باید به این موضوع اشاره کنیم که چسب بلوک سبک با چسب سیمان متفاوت است و از نظر کیفی قابل مقایسه با یکدیگر نیستند. مقاومت و عایق بودن چسب بلوک سبک نسبت به چسب بلوک سیمانی و ملات ماسه و سیمان بیشتر است که این مورد از مهمترین معایب چسب بلوک سیمانی محسوب می شود.

ما را در اینستاگرام siporex.ir دنبال کنید.

سوالات متداول بلوک سیمانی

قیمت بلوک سیمانی بر اساس نوع، کیفیت، ابعاد و نرخ مواد تشکیل دهنده آن مشخص می شود.قیمت بلوک سیمانی 20*20*40 حدود 21,000 تومان از درب کارخانه است و بیشترین سوال مشتری برای خرید می باشد. لیست قیمت روز انواع بلوک سیمانی را می توانید از شرکت های ارائه دهنده بلوک سیمانی جویا شوید.

مزایای این بلوک شامل چگالی، ابعاد استاندارد، قیمت ارزان، استحکام و عایق بودن اشاره کرد. البته توجه داشته باشید که مقاومت و مزایای بلوک سبک سیپورکس بسیار بیشتر از این بلوک سنتی است.

پرفروش ترین ابعاد بلوک سیمانی 20×20×40، 10×20×40 و 15×20×40 است.

تعداد بلوک سیمانی با ابعاد 20×20×40 معادل 12.5 عدد است.

5/5 - (19 امتیاز)

25 thoughts on “بلوک سیمانی

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      ابعاد بلوک سیمانی: ۲۰*۲۰*۴۰ – ۲۰*۳۰*۴۰ – ۲۰*۱۰*۴۰ – ۲۰*۸*۴۰ – ۲۰*۱۵*۴۰ این سایزها پرفروش ترین سایر بلوک سیمانی است. برای ثبت سفارش می توانید با 02188780480 تماس بگیرید.

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      درود. شرکت سازه سبک آرسام ارائه دهنده بلوک سبک سیپورکس و هبلکس می باشد و این محتوا تنها برای اطلاع کاربران در مورد ویژگی های این بلوک ساختمانی می باشد. برای اطلاع از قیمت بلوک سیمانی 20*20*40 باید از سایر همکاران جویا شوید.

  1. سهیل صادقی میگوید:

    سلام. چسب بلوک سیمانی دارید؟
    من در رابطه با معایب چسب بلوک سیمانی مواردی را شنیده بودم، میخواستم بدونم میشه از چسب استفاده نکرد؟

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      درود تشکر از توجه شما دوست عزیز
      ما فروش بلوک سیمانی نداریم که بخواهیم لیست قیمت بلوک سیمانی را ارسال کنیم و بخاطر اطلاعات به مشتری در مورد بلوک سیمانی صحبت کردیم. ما ارئه دهنده بلوک سبک هبلکس، سیپورکس (aac) هستیم. برای اطلاع از لیست قیمت بلوک سبک با مشاوران ما (02188780480) تماس بگیرید.

  2. محمد احمدنژاد میگوید:

    سلام من میخواستم نظرم رو در رابطه با زمان اجرای این 2 نوع بلوک به اشتراک بگذارم. باتوجه به این نکته که سایز بلوک سیمانی نسبت به بلوک های سبک کمتر است، در نتیجه موقع اجرا، بلوک سیمانی زمان بیشتری صرف میشه ولی در مورد بلوک هبلکس به سرعت انجام می شود. در نتیجه برای ساختمان سازی گزینه مناسبی است. علاوه بر سرعت اجرای بالای بلوک های سبک سیپورکس و هبلکس، مزایای بیشتری نیز به همراه دارد.

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      درود دوست عزیز بسیار سپاسگزاریم که نظرتون رو اعلام کردید. بله همینطور هست. به دلیل اینکه ابعاد بلوک سبک بیشتر از بلوک های سیمانی هستند، در نتیجه سرعت اجرا با این بلوک بیشتر است.

  3. علی حیدری میگوید:

    درود من مهندس ساختمان هستم و تا پارسال از بلوک سیمانی استفاده میکردم ولی باتوجه به نمونه بلوکی که برای تست از شرکت شما تهیه کردم برای بررسی و مقایسه متوجه مزایای بلوک سبک هبلکس نسبت به بلوک سیمانی شدم.و از اون به بعد برای پروژه هام از بلوک شما استفاده میکنم و بسیار رضایت دارم . به همین دلیل خواستم نظرم رو اینجا اعلام کنم تا افرادی که در خرید بلوک بلوک سبک تردید دارند، خیالشان از این بابت راحت باشه و مطمئن خرید کنند.
    تشکر بابت کیفیت بالای محصولاتتون

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      درود دوست عزیز. قیمت بلوک سیمانی خیلی بیشتر از بلوک های سبک سیپورکس هست.
      شما میتونید با 02188780480 تماس بگیرید و از قیمت بلوک سبک مطلع شوید تا متوجه تفاوت قیمت این دو بلوک شوید.

  4. مهدی عسگری میگوید:

    سلام و احترام. خسته نباشید بابت توضیحات کاملتون. من قصد دارم پروژم رو در سریعترین زمان ممکن بسازم به علاوه مقاومت و عایق بودن بلوک هم برام خیلی اهمیت داره. سرعت اجرای بلوک سبک نسبت به بلوک سیمانی بیشتره؟

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      درود. تشکر از توجه شما.
      از نطر مقاومت و عایق بودن با اطمینان کامل خدمتتون عرض میکنیم که بلوک های سبک سیپورکس یا هبلکس بهترین بلوک عایق ساختمانی هستند و از این نظر مورد تست و آزمایش قرار گرفته و استاندارد و تاییدیه های لازم را دارد. همچنین از بخش گالری فیلم میتونید ویژگی های بلوک aac را مشاهده کنید.
      مورد دوم مربوط به سرعت اجرای بالای بلوک های سبک است که باتوجه به سایز و ابعاد بزرگتر نسبت به بلوک های سیمانی در زمان کمتری اجرا می شود. برای راهنمایی بیشتر میتونید با 02188780480 تماس بگیرید.

    • فاطمه قاسمی میگوید:

      بلوک های سیمانی که در اغلب ساختمان ها استفاده می شود، در مقایسه با بلوک سبک دارای مقاومت کمی هستند. عایق بودن بلوک های سبک مثل سیپورکس و هبلکس قابل قیاس با بلوک های سیمانی نیست.
      شما از بخش گالری فیلم میتوانید شاهد عایق بودن بلوک در برابر صوت، حریق و … باشید.

دیدگاهتان را بنویسید